Mobil 0722.52.77.52      
  OFERTE ...
 
 
   
   
 
 

Despre MAGIA Taberelor de la Complexul TERRA MYTHICA...

In atentia: cadrelor didactice, fundatiilor, scolilor de profil si scolilor private, cluburilor, institutiilor publice, asociatilor sportive, agentiilor de turism, companiilor multinationale etc.

Organizam TABERE PERSONALIZATE LA CERERE!

Cautati un anumit tip de tabara si inca nu l-ati gasit? Ceva mai special, care sa corespunda nevoilor organizatiei sau fundatiei pe care o reprezentati: tabere pentru copiii cu probleme medicale si nu numai (cancer, hemofilie, dislexie, cazuri sociale etc), tabara de teatru, tabara de dans, stil de viata sanatos, de protejare a mediului inconjurator, de slabit, de fotografie, de bune maniere, de pictura pe sticla, un cantonament mai deosebit etc?

Va rugam sa ne scrieti si IMPREUNA vom realiza o tabara care sa corespunda asteptarilor dvs. si bugetului de care dispuneti!

Aveti toata flexibilitatea si deschiderea noastra in a va oferi programul pe care vi-l doriti! Asteptam asadar cu interes ideile si sugestiile dvs. la adresa: terra_mythica@yahoo.com sau la mobil: 0745.075.057.

Complexul TERRA MYTHICA

Complexul Terra Mythica este UNICA LOCATIE PRIVATA ACREDITATA din Jud. ALBA (in vederea organizarii de tabere pentru elevi si studenti) de catre Ministerul Tineretului si Sportului, conform site-ului ANST - Sectiune Tabere - agenti economici privati!

ACREDITAREA vizeaza: siguranta locatiei, accesul usor la servicii medicale, conditiile de cazare si alimentatie, programul taberei precum si pregatirea personalului (animatori profesionisti!).

OFERTA Tabere Happy Faces

Tabara de lb. ENGLEZA cu profesori nativi & internationali
Tabara TRAVEL & FUN (activitati si jocuri distractive)
Tabara FASHION Design
Tabara de SPORT

   

O tabara cu totul speciala care ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea de a invata limba engleza de la vorbitori nativi si de a cunoaste tineri animatori de pe mai multe continente!

Avem frecvent invitati de pe 5 continente: ASIA, AUSTRALIA, USA, AFRICA, EUROPA (UK, Spania, Danemarca, Franta etc)!!

Fiecare animator international va incerca sa va convinga de farmecul si de unicitatea tarii din care provine, sa va invete un obicei traditional, un dans, un joc sau un cantec care ii reprezinta cel mai bine.

Tabara care este conceputa dupa un model american are ca scop principal pe langa distractie si invatarea limbii engleza cu multa voie buna si organizarea unor activitati si work-shop-uri care sa ii ajute pe copii si pe tineri sa: dobandeasca noi abilitati/ life skills, sa fie mai siguri pe ei si sa se dezvolte armonios, sa devina membrii activi ai societatii si sa intelega ca schimbarea in bine incepe cu fiecare dintre noi!

Detalii: www.tabara-mea.ro!

2. Tabara Happy Faces - TRAVEL & FUN

   

Include: Program de animatie 12 ore/zi: vanatori de comori, carnaval cu costume deosebite, ateliere de creatie bijuterii si obiecte decorative, arts & crafts, pictura si colaj, jocuri out-door de echipa, concursuri, tir cu arcul, plimbare cu barcutele pe iaz, innot, baschet, fusball, drumetii, teatru, dans, karaoke, seara talentelor.

Excursii cu autocarul la PARC AVENTURA si la toate obiectivele turistice din orasul Alba Iulia (Cetatea, Traseul celor 3 Fortificarii, Schimbul de garzi, Muzeul si Sala Unirii).

Va veti bucura de un program special si foarte diversificat in care: sportul, jocurile (de echipa, gandire, strategie), activitatile de creatie (cantecul, dansul, arta) precum si multele drumetii si excursii pe care le vom face impreuna... sa va ofere tutror acea vacanta de vara minunata la care visati!

Detalii: www.tabara-mea.ro!

3. Tabara Happy Faces - FASHION DESIGN

   

Pe parcursul celor 6 zile tabara pune accent pe work-shop-uri inspirate din activitatea designerilor profesionisti de moda...insa va ofera si activitati distractive: program de animatie 12 ore/zi cu personal roman si international, excursie inclusa la Parc Aventura si la Alba Iulia.

Din tematica de studiu a micului designer va propunem: DESENUL DE MODA ; TIPURI DE TESATURI (realizam modele noi prin diverse tehnici de vopsire/aplicare etc); CONCEPEM COLECTIA PROPRIE (documentare, schite,portofoliu), PREZENTARE DE MODA,MAKE-UP si SEDINTA FOTO;DESIGN de BIJUTERII (cu margele, perlute, paiete, materiale eco, etc), BROSE, BRATARI,accesorii; T-SHIRT DESIGN (diferite tehnici inclusiv tye-die); BAGS Design ; Design ESARFE colorate;DESIGNER BOUTIQUE: fiecare designer isi va crea propriul stand cu articolele de imbracaminte si cu accesorile realizate spre vanzare!

Detalii: www.tabara-mea.ro!

4. Tabara Happy Faces - SPORTS

   

Isi propune sa ofere copiilor si tinerilor (sportivi de performanta sau pur si simplu incepatori) oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile din acest domeniu, de a lega prietenii, de a se distra traind emotii si senzatii noi), de a obtine o mai buna conditie fizica si de a fi mereu...cu zambetul pe buze!

Din program: Competitii pe echipe, plimbare pe iaz cu barcutele,jocuri out-door si in-door, teatru, dans, karaoke, cinema in aer liber,drumetii, photo hunt, vanatori de comori, water games, video projects, creative writting, arts & crafts, confectionare masti, foc de tabara, barbeque etc toate organizate de personal roman in colaborare cu personal international.

Excursii cu autocarul incluse in costul taberei: Orasul Alba Iulia cu toate obiectivele turistice si vizionarea schimbului de garzi + Distractie si Adrenalina la PARC AVENTURA!!!

Basketball & Football, Excursii & Drumetii, Atletism, Inot,Tennis,Voleyball,Fitness & Dans,Karate & Judo,Tir cu arcul,Hikes dar si Ultimate Frisbee, Trasee suspendate (Adventure Park) Mountain Bike & Panou de catarat & Pescuit, Golf si Calarit (optional).

Detalii: www.tabara-mea.ro!

 
  © Copyright 2018 TerraMythica.Ro