RESTAURANT
SALA 80 locuri & TERASA 100
locuri
ORGANIZAM: - mese festive,
-
nunti, botezuri, cununii, aniversari,
- evenimente corporate!
Dragii nostri, va asteptam cu cele mai alese mancaruri si bauturi, toate facute din
gradini si din vii neaose, in care harul bucatarului si al
pivnicierului au mare rol. Mancarurile traditionale se impletesc
armonios cu cele din alte zone ale tarii (dupa gust si preferinte)
concretizandu-se intr-o nebunie de culori, arome si gusturi, toate
cu specific romanesc:
- cele mai variante placinte pe lespede: cu
cartofi si ceapa, cu spanac sau varza, cu branza, carne sau
ciupercute, cu mere, prune sau visine;
- ciorba de fasole cu
afumatura si ceapa rosie, saramura de pui, supe si ciorbe cu ou batut
ca la bunica acasa, ciulama de pui cu mamaliguta si ciupercute,
diverse tochituri si fripturi, ghiveci si preparate din legume care
mai de care, toate crescute in gradinile din sat.
Varietatea felurilor de mancare poate fi concurata doar de
multitudinea locurilor in care aceasta poate fi servita, de la
pontonul iazului, terasa piscinei, crama cu farmecul ei de peste 200
de ani vechime sau masutele de sub livada de meri si visini. Zona cu
ceaun si cuptor de paine este iarasi una dintre preferatele
turistilor care ne trec pragul.
..despre vinuri, nu avem a va spune decat ca nu veti vedea
butelii sau alte recipiente cu dop, sub care sulful asteapta sa
va tulbure mintea, ci acesta este lasat liber, in cani mari,
butucanoase si atat de diverse: dulci, demidulci, seci si demiseci.
Si peste toate undele unei muzici ambientale ciuntite cand e cazul
de o saltata, o hora sau un Furdui Iancu.
VA OFERIM:
- Mic dejun (bufet suedez): 25 lei/persoana
- Pranz: 35 lei/persoana
- Cina: 30 lei/persoana
- Meniu bufet suedez (cina sau pranz): intre 42 si 55 lei/persoana
Servite sub motto-ul:
"sabotam
premeditat orice cura de slabire"!
|