Mobil 0722.52.77.52      
  OFERTE ...
 
 
   
   
 
 
 
Team Building &
Evenimente Corporate

Oferim la preturi deosebite:

ACTIVITATI de TEAM-BUILDING variate si antrenante
pentru GRUPURI!
READY! STEADY! GO!
 

COME as a GROUP - LEAVE as a TEAM!!

Exista Team-Building-uri la care mergi doar pentru ca se organizeaza! Exista insa si TB-uri la care participi activ cu placere, emotie si dorinta neincetata de a deveni mai bun, de a te cunoaste pe tine si pe ceilalti!
Pornind de la aceasta convingere, Terra Mythica va ofera ocazia de a lua parte la o aventura memorabila, de a va destinde si de a va distra intr-un cadru de exceptie alaturi de profesionisti! Daca veti cauta o echipa plina de daruire si de entuziasm, gata sa va acorde intreaga lor atentie si sa va ofere tot ce este mai bun...va stam la dispozitie!

Angajamentul nostru tine de oferirea unui spatiu intim in care sa va puteti desfasura in voie cu muzica buna, bucate alese si vinuri de soi, ce nu vor lipsi nicicand de pe masa Dvs.!

Va invitam asadar sa va alegeti din bogata lista cu "ingrediente" de mai jos programul zilelor pline de distractie pe care le veti petrece la noi (Galerie Foto - Terra Mythica)

Portofoliu Clienti: Continental Automotive Timisoara, IQuest, Liverail, Genpact, Evozone, Wirtek, Fortech, Groupama, Tuborg, Pfizer, British American Tabacco, Interbrands, Philips, FM Logistic, Vodafone, Citibank, GarantiBank, BRD, Star Transmission, Farmec, Eurofoam, Brusch, VectorBroker, Banca Transilvania, Nestle, ISCD, Nsypre, Omniasig, Xoomworks, Henkel, Yazaki.

Va rugam sa ne contactati prin email la terra_mythica@yahoo.com, sau telefonic, la 0722.52.77.52, pentru a va oferi detalii suplimentare despre fiecare activitate in parte (durata, grup optim pentru desfasurare, tarife etc).

Va asteptam cu drag!       

Petreceri Festive
Rapel & Escala
Team-Games
Foc de Tabara
Olarit
Sporturi
Pentru gurmanzi
Degustare Vin
Ateliere traditionale
Plimbari cu caruta
Icoane pe sticla
Canyoning
Activitati la stana
Trasee in Apuseni
Photo Hunt
Out-door Games
Expeditii
Village Quest
Parc Aventura
Seara Medievala
Din viata satului
Cusaturi/Tesaturi
Ghidaj Alba Iulia
Muzica Live
Tiroliana
Vizita Muzeul Satului
Hiking
Trainer & Debriefing
Carnaval Party
Rafting
Canoe
Dansuri populare
 
  © Copyright 2018 TerraMythica.Ro