Mobil 0722.52.77.52      
  OFERTE ...
 
 
   
   
 
 

Sarbatoarea Craciunului (sejur)

Dragi prieteni, Craciunul de Poveste la care visati anul acesta se va petrece la Terra Mythica!

Primavara are florile ei, vara are vacantele ei, toamna are fructele ei. Iarna insa este anotimpul cadourilor, al colinzilor si al lucrurilor spuse frumos. Si unde pot fi ele auzite mai cald si mai vios, daca nu in ARDEAL? Vacanta copiilor sau concediul de iarna al adultilor e ca un om de zapada ce asteapta sa-l cladim. Cu fiecare fulg ce se asterne... Va asteptam asadar la Complexul Terra Mythica, Ighiu-Alba, ca sa descoperim impreuna miracolul alb, al unei ierni ardelenesti.

Va oferim: 3 nopti/4 zile cazare, masa in regim de pensiune completa, Cina "Pomana Porcului", Cina Festiva in seara de Craciun, colindatori, precum si multe activitati si ateliere cu specific, pe care vi le descriem mai jos.

Va asteptam cu mult drag!        

DIN PROGRAM

Activitati specifice CRACIUNULUI:

  • In ziua sosirii: Impodobirea bradului;
  • Seara colindelor;
  • Concursuri pentru participanti: "Cel mai frumos om de zapada"
  • "Cea mai amuzanta scrisoare pentru Mos Craciun".
  • Confectionare ciorapei pentru cadouri (fiecare copil) si proiect de grup: Sa impodobim sacul lui Mos Craciun!
  • Atelier de creatie: decoratiuni pentru brad: ghirlande, braduti, ingerasi, fluturasi
  • Sanius, bulgareala, constructie cazarmate...atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!

Cu totul special:

In data de 24 Decembrie vom face o excursie in localitatea de langa noi (Bucerdea Vinoasa), unde participantii vor avea ocazia sa participe la doua activitati deosebite:

  • Atelier de cusaturi-tesaturi: vom realiza o "acarita" traditionala ( mai exact o pernita de ace) invatand procedeul de confectionare al ciucureilor, diferite tipuri de tesaturi iar daca se doreste... chiar si o straita traditionala!
  • Vom vizita apoi muzeul satului Buceredea Vinoasa unde vom avea ocazia sa urmarim o reconstituire a vechilor obiceiuri traditionale (proiectie film) dupa care vom pune in practica cele invatate printr-un joc interactiv.

TARGUL DE CRACIUN din cetatea Alba Carolina arata minunat in fiecare iarna...si va invita la vin fiert, patinoar, concerte, turda dulce si poze cu Mos Craciun si renii sai.

Iar daca aveti chef de o bulgareala serioasa, snowboard sau ski, putem oricand sa dam o fuga si pana la Arieseni sau la Domeniul Schiabil Sureanu. Va asteptam cu drag sa dam drumul impreuna Serbarilor Zapezii!

Tarif pachet: 762 lei/persoana.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
  © Copyright 2018 TerraMythica.Ro